Revised on 23-11-2023

Li Cheng Uk Government Primary School 2023-2024 1st Term School-based Teachers' Professional Development Programme

Date	Time	Topic	Teacher-	Venue	Attendees
			in-charge	1 011 010	
5-9-2023	2:00-4:00pm	First Aid Workshop on CPR and AED	Tang	Hall	All Staff
(Tue)	(2 hours)	·			
15-9-2023	4:00-4:45pm	eClass Training for Teachers	Fung	SAC	All Teachers
(Fri)	(0.75 hour)				
22-9-2023	4:00-5:00pm	Math Workshop on Planetii (Maths)	Cheng	Rm.47	Math Teachers
(Fri)	(1 hour)				
6-10-2023	4:00-5:00pm	English Workshop on Go Adaptive	Ying	Rm.20	English
(Fri)	(1 hour)	Self-learning Platform			Teachers
27-10-2023	3:45-4:45pm	Talk on Speech Therapy	Ka & ST	Hall	All Teachers
(Fri)	(1 hour)				
9-11-2023	2:00-5:00pm	Workshop on Cooperative Learning	Tang	Hall	All Teachers
(Thu)	(3 hours)				
10-11-2023	2:00-5:00pm	Workshop on Teachers' Professional	Tang	Hall	All Chinese-
(Fri)	(3 hours)	Values and Conduct			Speaking
					Teachers
24-11-2023	3:45-4:45pm	Talk on Positive Strategies for	Pong &	Rm.201	All Teachers
(Fri)	(1 hour)	Managing Challenging Student	SSW		
		Behaviour			
1-12-2023	3:45-4:45pm	Rainbow One Zoom Workshop	Yu	Zoom	Chinese
(Fri)	(1 hour)				Teachers
5-1-2024	4:00-5:00pm	Training Workshop for STEAM Week	Hiu	To be	GS Teachers
(Fri)	(1 hour)			confirmed	
15-1-2024	9:00am-	Joint-School Staff Development Day	Tang	To be	All Teachers
(Mon)	5:00pm			confirmed	
	(6 hours)				
26-1-2024	3:45-4:45pm	Talk by Educational Psychologist	Ka	Rm.201	All teachers
(Fri)	(1 hour)				